Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.

BEKNOPTE COMPASSIE EN MINDFULNESS LEERTHERAPIE

Hele leuke leertherapie, gebaseerd op Mindful Self Compassion (Germer & Neff), Mindfulness Based Cognitive Therapy (Segal e.a.). Ervaren en erkende leertherapeut, gaf al 50 leertherapiegroepen.

 

Mindfulness heeft zijn plek veroverd binnen de gezondheidszorg vanwege de vele goede effecten voor cliënten, maar ook voor therapeuten zelf. Therapeuten die aan mindfulness doen zijn effectiever (niet alleen in de beleving van de cliënt, ook onderzoek ondersteunt dit).

Een nieuwe ontwikkeling is: (zelf-)compassie. Veel mensen zijn streng voor zichzelf, en kritisch. Zij kunnen zichzelf niet voldoende opvangen wanneer ze het moeilijk hebben. Dit vermogen, om jezelf te behandelen als iemand waar je om geeft, en jezelf te steunen en te motiveren op vriendelijke manier, ontwikkel je met mindful self compassion. Ook therapeuten hebben hier vaak behoefte aan J.

 

Aandacht en zelfzorg zijn belangrijke competenties voor therapeuten. Je werkt gestructureerd aan deze vaardigheden.

 

De leertherapieblokken zijn werkzaam, intensief en inspirerend. In een aangename en veilige omgeving ontwikkel je nieuwe vaardigheden.

 

Trajecten van 25 sessies starten geregeld, eventueel te combineren voor een traject van 50 sessies.

 

Je bent 5 dagen op een fijne plek in het centrum van Den Haag. Vanwege de compacte vorm is het een intensieve en leerzame ervaring.

 

Zeer enthousiaste evaluaties. “Een cadeautje voor jezelf.”

 

Prijs: 1250 inclusief lunch en werkboek (prijsniveau januari 2022, aanpassingen mogelijk).

Locatie: Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie, Westeinde 175 L, 2512 GX Den Haag.

Data en tijden: vrijdag  18  t/m zondag 20 november,  vrijdag 25 en zaterdag 26 november 2022 van 10.00-18.00.

 

Aantal deelnemers: maximaal 8.

 

Groepen worden enkele keren per jaar gegeven in verschillende formats (compact/gespreid in de tijd, met/zonder overnachtingen, in Den Haag/Groesbeek), verschillende thema’s, en verschillende prijzen. 6-10 leertherapieën per jaar, kijk op de site voor de actuele data.

 

Docent: Hende Bauer, BIG psychotherapeut, VGCT-supervisor, NVP-supervisor, erkend leertherapeut. Ook is ze gecertificeerd als compassietrainer en als mindfulnesstrainer.

Ze leidt mensen op tot mindfulnesstrainer, en richtte in 2007 haar centrum op (Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie)

 

Kijk op de website voor meer informatie en om je aan te melden: centrummindfulness.nl/leertherapie of mail naar info@centrummindfulness.nl

Praktische informatie:

Datum 18 november 2022 t/m 26 november 2022
Plaats Den Haag
Locatie evenement Centrum voor Mindfulness
Kosten 1250,-
Categorie Supervisie en leertherapie cgt’ers i.o.
Organisatie Centrum voor Mindfulness, Compassie en Psychotherapie
Geaccrediteerd door VGCT, NPV
oval