Springlevend!

De VGCt is opgericht op 20 mei 1966 en viert in 2016 haar vijftigjarig bestaan. Er is een speciale nieuwsbrief verschenen, we geven workshops van VGCt-coryfeeën cadeau aan instellingen, we zetten actieve leden in het zonnetje en het najaarscongres met jubileumsymposium was dit jaar extra feestelijk.

ArnoldvanEmmerik.2

 

Voorzitter Arnold van Emmerik: 'Met ruim vijfduizend leden en een breed behandel- en onderzoeksterrein is cognitieve gedragstherapie een sterk merk met een krachtige wetenschappelijke traditie. Daar mogen we trots op zijn.'

Jubileumactiviteiten

VGCt-Najaarscongres 2016 en jubileumsymposium
De cognitieve gedragstherapie bestaat 50 jaar in Nederland en is springlevend! Het extra groot en feestelijk najaarscongres richtte zich in 2016 op iedereen die met CGt te maken heeft. Alle leden waren van harte welkom op het speciale jubileumsymposium met als keynotespreker erelid Kees Korrelboom. Alle informatie vind je op www.vgctnajaarscongres.nl.

Cadeau voor alle leden
Om de cognitieve gedragstherapie nog beter op de kaart te zetten, hebben we een aantal hulpmiddelen gemaakt. Patiëntenfilmpjes, factstheets en een argumenten- en informatiekaart: een cadeau van de VGCt aan alle leden. Ze helpen je in de communicatie naar patiënten, verwijzers, verzekeraars en beleidsmakers. Bekijk en download de hulpmiddelen.

VGCt Jubileumworkshops
Wie jarig is, trakteert. In ons geval trakteren we op workshops. Lees meer over de workshops.

Tijdschrift Gedragstherapie
In september is de jubileumuitgave van het Tijdschrift Gedragstherapie verschenen.